Straatdijk bouwnr. 1 0ong, Dirksland

€ 399.500,- v.o.n.
Verkocht

Nieuwbouw plan " de Hooge Dircken "

Meer weten?

Omschrijving:

Nieuwbouwplan “De Hooge Dircken”, bouwnummer 1

“De Hooge Dircken”

Statig en duurzaam wonen in Dirksland.. !

In plan "de Hooge Dircken" krijg je een prachtig afgewerkte, slimme en duurzame woning waarbij er alle ruimte is voor het waarmaken van je specifieke woonwensen.

Statig wonen met vier (woon)lagen tot zelfs 11 meter hoogte. Hier woon je in een prettige woonomgeving met de gemoedelijke, dorpse sfeer zoals je die kent van vroeger.
Bouwen op een locatie als deze vraagt om respect voor het verleden van Dirksland. De geschiedenis keert terug in de fraaie architectuur. Twee woningen herkenbaar als familie.
Dorps wonen met natuur en water om je heen! Liefhebbers van wandelen, fietsen, paardrijden, golven, zeilen kunnen hun hart ophalen op het mooie Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee.

De 2 woningen worden duurzaam gebouwd zonder gasaansluiting. Duurzaam zoals het hoort. De woningen hebben een moderne en tijdloze uitstraling. Met een fraaie woonplattegrond, een royaal dakterras en met een
inpandige zeer ruime garage/souterrain is het verhaal helemaal compleet. Het souterrain is meegerekend in de gebruiksoppervlakte wonen.

De woningen beschikken standaard op de 2e verdieping over 2 slaapkamers. Op de 3e verdieping is er een mogelijkheid tot realisatie van 2 extra slaapkamers of een andere door uw gewenste indeling.

In Dirksland zijn er veel voorzieningen binnen handbereik. Zo kun je de gezelligheid opzoeken in het oude dorp of uitgebreid winkelen in Middelharnis en een terrasje pakken bij de haven.
Dit alles met de schoonste en mooiste stranden van Nederland op nog geen 15 minuten rijden. De grote steden als Rotterdam of Antwerpen zijn zeer goed te bereiken.

Indeling:

Begane grond:

Entree, meterkast, toegang tot toilet.

Toegang tot keuken en woonkamer.

Keuken (3.13mx2.00m), ligging voorzijde. De keuken wordt casco opgeleverd.

Woonkamer (7.51mx3.50m), openslaande deuren naar dakterras (6.00mx3.30).

1e verdieping:

Overloop, toegang tot 2 slaapkamers en badkamer.

Slaapkamer 1 (4.90mx3.60m), ligging achterzijde, frans balkon.

Slaapkamer 2 (3.70mx3.65m), ligging voorzijde.

Badkamer (2.90mx1.50m), casco-oplevering.

2e verdieping:

Met vaste trap bereikbare ruime zolderverdieping (12.00mx1.40m) met overloop, technische ruimte. Deze zolder heeft een stahoogte van 2.60m. Optie tot realiseren van extra slaapkamer(s) is aanwezig.

Souterrain (13.90mx3.25m), sectionaaldeur met loopdeur achterzijde.

Algemene kenmerken:

• Energiezuinig wonen: De woningen worden duurzaam en energiezuinig gebouwd aan de hand van slimme installaties. Dit zorgt voor lage energiekosten in je nieuwe thuis.
• Casco oplevering met oplevering onder BouwGarant. Wil je maatwerk? Bij aannemer Dorsman te Ooltgensplaat (0187-63 13 56) alles mogelijk. Zij denken graag met je mee!

De woning worden uitgevoerd met 7 zonnepanelen, een warmtepomp voor verwarmen en koelen. Duurzaam geïsoleerd en nagenoeg energieneutraal.
Voorlopig Energielabel A++.

o Betonvloer in kelder/berging/garage is gevlinderd afgewerkt;
o Woning heeft op begane grond en 1e verdieping vloerverwarming;
o Goten en hemelwaterafvoeren zijn uitgevoerd in zink;
o Binnendeurkozijn van hardhout en zonder bovenlicht;
o Vensterbanken van hardsteen;
o Alle wanden en plafonds worden gestuukt (met uitsluiting van de kelder en de kapconstructie);
o Warmtepomp voor verwarmen en koelen, met 180 liter voorraadvat.

– Materialen als gevelsteen, topgevel (Thermowood zwart rabat) en dakpannen zijn bij Esselink BV, Industrieweg 35, 3241 MA Middelharnis, telefoon 0187 475 400
– Dit plan wordt gerealiseerd met onze samenwerkingspartner Ardi Keukens, Ciciliaweg 4, 4697 RV Sint-Annaland. Zij vertellen u graag meer, telefoon 0166 653 448
– Voor financiering werken wij samen met onze samenwerkingspartner Rabobank, meer info de heer Patrick Kooimans, 06- 10 52 25 39.

Disclaimer:
De inhoud is met de meeste zorg door LiVastGO samengesteld. Voor eventuele onjuistheden c.q. onvolkomenheden sluit LiVastGO iedere vorm van aansprakelijkheid uit.
Ondanks dat deze aanmelding met grote zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions.
Deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Meer weergeven

Kenmerken:

Object:

 • Vraagprijs: € 399.500,- v.o.n.
 • Koop of huur: Koop
 • Type: Eengezinswoning

Oppervlakten en inhoud

 • Kamers: 4
 • Slaapkamers: 3
 • Gebruiksopp. wonen: 162 m²
 • Gebouw gebonden buitenruimte 20 m²
 • Perceeloppervlakte: 81 m²
 • Inhoud: 524 m³

Algemeen:

 • EPA-klasse: A ++ (voorlopig)
 • Ligging tuin ZUIDWEST
 • Woonlagen 4

Plattegrond:

Video:

Kaart:

Meer weten?

Neem contact op met Ton!

Interesse in deze woning?

Stel uw vraag of plan een bezichtiging!