Verkoop­bemiddeling

Transparant, eerlijk en opvallend anders!

Verkoop­bemiddeling

Samen met u vertalen wij graag de verkoopopdracht. Hierbij luisteren wij eerst naar uw wensen! Wij doen u dan een passend voorstel en nemen uw woning in overeenstemming met uw wensen in verkoop. Ieder voorstel wordt door u eerst goedgekeurd voordat wij weer verder gaan.

Uiteraard ontvangt u hierbij een professioneel advies over de waarde van uw woning, de promotiecampagne en de wijze van marketing. Wij lopen geen rondje taxatie met het noemen van bedragen, maar doen eerst ons huiswerk. Vervolgens geven we u dan een toelichting gebaseerd op de taxatieleer, de markt en de kwaliteit van de woning en omgeving. Transparant, eerlijk en opvallend anders!

U krijgt van ons een gedegen advies over de waardebepaling die aansluit bij de markt.

Tarieven

Naast een opstarttarief van € 995,00 inclusief BTW en inclusief een Funda Premium vermelding, berekenen wij courtagetarieven variërend van 1,2 % – 2,5 % inclusief BTW. De courtage is afhankelijk van de hoogte van de vraagprijs.

Consumenten voorwaarden

LiVastGO volgt grotendeels de consumenten-voorwaarden die zijn overeengekomen met de Consumentenbond, Vereniging Eigen Huis en de beroepsorganisaties NVM, VastgoedPRO en VBO.

Ook de modelkoopovereenkomst wordt volgens deze richtlijn opgesteld.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak!

Meer weten?

Neem contact op met Ton!

Meer informatie?

Neem contact op

Meer weten over de mogelijkheden van LiVastGO met betrekking tot verkoopbemiddeling? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!