Over LiVastGO

LiVastGO

Over ons

LiVastGO is de vernieuwende makelaar van Goeree-Overflakkee! Wij onderscheiden ons in de persoonlijke aanpak en investeren tijd in onze klanten, alles draait namelijk om u!

Om zoveel mogelijk tijd voor u beschikbaar te hebben, hebben wij onze processen zoveel als mogelijk gedigitaliseerd. Voor u als klant biedt dit grote voordelen. U heeft bijvoorbeeld altijd online inzicht in uw dossier.

Het team van LiVastGO stelt zich graag aan u voor:

Ton van der Linden

Ton van der Linden is eigenaar van LiVastGO en startte zijn bedrijf in 2013.  “Een eerlijk en betrouwbaar advies geven” is zijn credo.

Ervaring

Zijn vastgoedcarrière begon Ton in 1995, binnen zijn loopbaan in de sector van de Woningcorporaties. Ton heeft in deze sector de volgende ervaringen opgedaan:

  • Waardering van het vastgoed
  • Vastgoedbeheer
  • Investeringsbeslissingen
  • Verhuur van woningen
  • Bedrijfs-onroerend goed en maatschappelijk vastgoed
  • Vastgoedmanagement.

Opleidingen

In april 2016 heeft Ton de basisopleiding Makelaar-taxateur o.z. bij SVMNIVO afgerond. Op dit moment is Ton K-RMT i.o. (Kandidaat Register Makelaar-taxateur).

Naast deze studies volgde hij de post-HBO Vastgoedmanagement-opleiding en volgde de inschrijving in het Register van Vastgoedmanagers Expert (RVGME). Vanuit deze ervaring kan Ton zorgen voor een RICS gecertificeerde taxatie voor alle soorten vastgoed.

Dineke van der Linden

Dineke is de echtgenote van Ton. Waar Dineke eerder als zelfstandig ondernemer actief was in de wereld van direct-mailing, heeft ze zich nu helemaal gericht op de werkzaamheden binnen het kantoor van LiVastGO.

Dineke naast de vrouw van Ton, ook zijn rechterhand op het gebied van de administratieve- en secretariële ondersteuning.  Verder adviseert zij klanten bij verkoopstyling en overige vragen.

Opleidingen

In 2019 behaalde ze de certificaten voor NEN2580 meetinstructie woningen en behaalde zij ook het certificaat voor het gebruik van het programma Floorplanner, waarmee plattegronden in 2D of 3D gemaakt kunnen worden voor de makelaardij.

Het credo van Dineke is: “Blijven denken in mogelijkheden!”

0 +
Huizen verkocht
0 +
Jaar ervaring
0
Gemiddelde klantbeoordeling

Maatschappelijke activiteiten

Binnen ons gezin hebben verschillende gezinsleden te maken met een oogaandoening. Daarom dragen we organisaties die hierin zorg verlenen graag een warm hart toe. U kunt ons werk steunen door het overschrijven van een gift via steunbartimeus.nl/geef-een-gift. Meer info op www.bartimeus.nl.

Daarnaast zijn wij het verzamelpunt van doppen voor training van blinde geleidehonden van de KNGF. Deze doppen worden gerecycled tot kunststof onderdelen en de opbrengst hiervan is bestemd voor de KNGF. Meer info op www.geleidehond.nl.

Duurzaamheid

Sinds november 2018 is LiVastGO de trotse bezitter van een volledig elektrisch rijdende auto. Ook ons kantoorpand met woning is verduurzaamd en beschikt over 26 zonnepanelen en een hybride warmtepomp. Met als resultaat; het energielabel A++.

Makelaar Oude-Tonge

 

Meer weten?

Neem contact op met Ton!