Welkom bij LiVastGO, dé makelaar voor Nieuwe-Tonge

Makelaar Nieuwe-Tonge

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren makelaar in Nieuwe-Tonge? Dan bent u bij LiVastGO aan het juiste adres! Met onze jarenlange expertise en persoonlijke benadering helpen wij u graag bij de aan- of verkoop van uw woning in Nieuwe-Tonge of omgeving.

Onze vestiging is gelegen in Middelharnis, waardoor wij zeer goed bekend zijn met de woningmarkt van Nieuwe-Tonge. Onze makelaar, Ton, staat klaar om u te begeleiden en adviseren bij het vinden van uw droomhuis of het verkopen van uw woning.

Huizen te koop in Nieuwe-Tonge

Bent u op zoek naar huizen te koop in Nieuwe-Tonge? LiVastGO heeft met grote regelmaat een breed aanbod van woningen in deze prachtige plaats op Goeree-Overflakkee. Ons aanbod staat gepresenteerd op onze website. Bekijk via deze pagina ons aanbod woningen op Goeree-Overflakkee.

Om u een goede indruk te geven van de woningen, zijn er per woning plattegronden, een uitgebreide beschrijving, diverse specificaties, foto’s en een (drone)video gepubliceerd.

Makelaar Nieuwe-Tonge

Nieuwe-Tonge Funda

Naast onze website kunt u ook op Funda ons aanbod van woningen in Nieuwe-Tonge bekijken. LiVastGO plaatst al haar beschikbare woningen op Funda, zodat u eenvoudig kunt zoeken naar uw droomhuis in Nieuwe-Tonge.

Met een paar klikken krijgt u toegang tot gedetailleerde informatie, foto’s en plattegronden van de woningen die wij aanbieden. Op deze manier kunt u in alle rust een selectie maken van de huizen die u interessant vindt en kunt u direct contact met ons opnemen voor een bezichtiging.

Geschiedenis van Nieuwe-Tonge

Nieuwe-Tonge heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Het dorp ontstond als een dijknederzetting, gelegen aan de zuidoostelijke rand van het eiland Goeree-Overflakkee. Door de gunstige ligging aan het water, met de Grevelingen en het Haringvliet in de buurt, speelde de visserij een belangrijke rol in de ontwikkeling van Nieuwe-Tonge.

In de loop van de eeuwen nam de landbouw een prominente plaats in, en Nieuwe-Tonge groeide uit tot een agrarisch centrum met omringende polders en uitgestrekte akkers. Het dorp heeft door de jaren heen zijn authentieke karakter weten te behouden.

Een belangrijk keerpunt in de geschiedenis van Nieuwe-Tonge was de Watersnoodramp van 1953. Het dorp werd zwaar getroffen door de overstromingen, waarbij veel huizen en landbouwgronden verloren gingen. Na de ramp werd er hard gewerkt aan de wederopbouw van Nieuwe-Tonge. Deze veerkracht en vastberadenheid van de inwoners hebben ervoor gezorgd dat Nieuwe-Tonge weer kon opbloeien en verder kon groeien.

Wonen in Nieuwe-Tonge

Vandaag de dag is Nieuwe-Tonge een levendig dorp. Het biedt een aangename mix van rust en landelijke charme. De prachtige omgeving nodigt uit tot het maken van wandel- en fietstochten, waarbij u kunt genieten van de uitgestrekte polders.

Met zijn centrale ligging op Goeree-Overflakkee is Nieuwe-Tonge ook een ideale uitvalsbasis om de nabijgelegen steden en dorpen te verkennen. Rotterdam, Breda en Dordrecht zijn gemakkelijk te bereiken met de auto. Zo kunt u profiteren van het beste van twee werelden: de landelijke rust van Nieuwe-Tonge en de bruisende stedelijke omgeving die goed is aan te rijden.

 

Makelaar Nieuwe-Tonge

Waarom kiezen voor LiVastGO?

  • Ervaren makelaar met uitgebreide kennis van Nieuwe-Tonge en omgeving
  • Persoonlijke benadering en betrokkenheid bij elke stap van het proces
  • Met grote regelmaat een mooi aanbod van huizen te koop in Nieuwe-Tonge
  • Professionele begeleiding bij de aan- of verkoop van uw woning
  • Gedegen kennis van de lokale woningmarkt en prijsontwikkelingen
  • Een groot netwerk van potentiële kopers in de regio (die zich hebben aangemeld via onze ‘gratis zoekopdracht’.
  • Transparante communicatie en heldere afspraken
  • Deskundig advies over juridische en financiële aspecten van de transactie

Bij LiVastGO begrijpen we dat het kopen of verkopen van een woning een belangrijke beslissing is. Daarom zetten we ons in om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Onze makelaar Ton zult u begeleiden vanaf het eerste oriënterende gesprek tot aan de overdracht bij de notaris. U kunt rekenen op zijn expertise, betrokkenheid en persoonlijke aandacht.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Samen zorgen we ervoor dat u de juiste stappen zet op weg naar een succesvolle aan- of verkoop van uw woning in Nieuwe-Tonge. We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen als klant.

Neem contact op met LiVastGO:

Telefoon: 0187 84 92 28
E-mail: info@livastgo.nl

Makelaar Nieuwe-Tonge

Meer weten?

Neem contact op met Ton!