Uw makelaar in Dirksland en Goeree-Overflakkee!

Makelaar Dirksland

Een huis kopen in Dirksland? Of verkopen?

Bij ons bent u aan het juiste adres! LiVastGO is uw makelaar in Dirksland. Bent u van plan een huis te kopen in de omgeving van dit prachtige dorp? Of misschien wilt u uw huidige woning verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Dirksland behoort tot grootste kernen binnen de gemeente Goeree-Overflakkee met bijna 2.500 woningen. Kenmerkend voor dit dorp is de centrale ligging binnen het eiland en het oude centrum. Daarnaast heeft Dirksland tal van voorzieningen, waaronder het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis.

Wilt u uw woning in Dirksland verkopen?

Laat ons uw huis taxeren waarbij een eerlijk en betrouwbaar advies centraal staat. Daarnaast werken wij tijdens de verkoopbemiddeling met een courtage tarief tussen de 1,2% en 2,1% (afhankelijk van de hoogte van de vraagprijs) waardoor u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Uw huis verkopen in Dirksland? Neem contact met ons op en wij helpen u graag op weg.

Wanneer u op zoek bent naar een woning in Dirksland bent u bij ons aan het juiste adres. Door een persoonlijke aanpak helpen wij u om uw perfecte woning te vinden, bovendien verzekeren wij u van de juiste aankoopbemiddeling.

Meer informatie over het kopen van een woning?

Op onze website kunt u ten alle tijden een recent aanbod van woningen vinden. Vragen over een specifieke woning? Neem direct contact met ons op!

Meer weten?

Neem contact op met Ton!