Uw makelaar in de regio Sommelsdijk en Goeree-Overflakkee!

Makelaar Sommelsdijk

Een huis kopen of verkopen in de regio van Sommelsdijk? Bij LiVastGO bent u aan het juiste adres!

LiVastGO makelaardij is uw makelaar in Sommelsdijk en omstreken. Door een persoonlijke aanpak en onze toewijding richting de klant verzekeren wij iedereen van de juiste aan- of verkoopbemiddeling.

Een eerlijk en betrouwbaar advies staat aan de basis van een prettig (ver)kooptraject. Zo taxeren wij uw woning zonder direct bedragen te roepen maar door eerst uitvoerig uw woning te onderzoeken en ons te verdiepen in de laatste ontwikkelingen in de markt en omgeving. Bovendien werken wij met courtagetarieven tussen de 1,2% en 2,1% (afhankelijk van de hoogte van de vraagprijs), zo komt u niet voor onaangename verassingen te staan!

Naast aan- en verkoopbegeleiding van woningen in Sommelsdijk en omstreken verzorgt LiVastGO ook vastgoedbeheer en vastgoedmanagement in de regio Goeree-Overflakkee. Onder meer door het opstellen van huurcontracten voor zowel bedrijfsruimtes als winkelruimtes en het behandelen van huuropzeggingen kunnen wij uw vastgoed professioneel beheren. Naast administratief beheer zijn wij ook bekend met financieel en technisch vastgoedbeheer, alsmede verschillende bestuurlijke begeleidingen zoals het opstarten van een vereniging van eigenaren.

Op onze website kunt u ten alle tijden een recent aanbod van woningen vinden.

Vragen over een specifieke woning? Neem direct contact met ons op!

Meer weten?

Neem contact op met Ton!