Nieuwe website LiVastGO live

LiVastGO heeft recent een nieuwe website gelanceerd. Via deze website krijgt u een nog duidelijker overzicht van ons aanbod, maar ook van onze dienstverlening. 

De nieuwe website past helemaal bij de vernieuwing die LiVastGO doormaakt. Eigenaar Ton van der Linden: “LiVastGO is in ontwikkeling. Een voorbeeld daarvan is deze nieuwe website. Maar in de achterliggende periode zijn we bijvoorbeeld ook bezig geweest met het volledig digitaliseren van de processen, waarbij onze klanten altijd realtime inzicht hebben in de huidige stand van zaken.

Maar ook aan de productkant staat LiVastGO niet stil. We zijn onder meer druk bezig met de herontwikkeling en transformatie van lege (winkel)panden en percelen, e.d., op diverse locaties op het eiland.”

Ontdek de nieuwe website

Op deze website ontdekt u natuurlijk ons aanbod. Via de diverse filters selecteert u eenvoudig en snel het woningaanbod binnen uw wensen. Staat uw droomhuis niet op deze website? Schrijf u dan in via de pagina ‘Gratis zoekopdracht‘. Wanneer er een nieuwe woning beschikbaar komt binnen de door u gestelde zoekcriteria, ontvangt daarover een mail.

Via de overzichtspagina ‘diensten‘ ontdekt u de verschillende diensten die LiVastGO biedt. Want naast het verkopen van woningen, is LiVastGO ook actief op het gebied van bijvoorbeeld vastgoedmanament, aankoopbemiddeling en vastgoedbeheer.

Mist u iets op deze website of ontdekt u iets wat nog niet helemaal goed werkt? Geef ons een seintje: info@livastgo.nl.